Receptai » Keptos kepenėlės su migdolų miltais

Keptos vištienos kepenėlės su migdolų mitlais

 

Ingredientai:

400 g vištienos kepenėlių

Saujelė migdolų miltų

Kokosų aliejaus kepimui

Mėgiami prieskoniai

Druskos pagal skonį

 

Gaminimo eiga

Nusausinti kepenėles. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Apvolioti migdolų miltuose. Kepti kokosų aliejuje ant lėtos ugnies maždaug penkias minutes, tada apversti gabaliukus ir pakepti kitą pusę dar maždaug penkias minutes. Jeigu iš didesnių gabaliukų dar sunktųsi skystis, vadinasi, juos reikia dar pakepti, tačiau nepersistenkite, kepenėlės perkepimo nemėgsta.

400 g kepenėlių man telpa į vieną keptuvę. Jeigu valgytojų daug, tai ir keptuvių reikės atitinkamai daugiau.

Receptas nuostabus savo paprastumu, skoniu ir nauda. Kepenėlėse daug mums reikalingų vitaminų. Skanu valgyti ir karštas, ir šaltas, kaip užkandį. Išbandykite. :)