Receptai » Keptos kepenėlės su migdolų miltais
Keptos vištienos kepenėlės su migdolų miltais
Ingredientai:
400 g vištienos kepenėlių
Saujelė migdolų miltų
Kokosų aliejaus kepimui
Mėgiami prieskoniai
Druskos pagal skonį
Gaminimo eiga
Nusausinti kepenėles. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Apvolioti migdolų miltuose. Kepti kokosų aliejuje ant lėtos ugnies maždaug penkias minutes, tada apversti gabaliukus ir pakepti kitą pusę dar maždaug penkias minutes. Jeigu iš didesnių gabaliukų dar sunktųsi skystis, vadinasi, juos reikia dar pakepti, tačiau nepersistenkite, kepenėlės perkepimo nemėgsta.
400 g kepenėlių man telpa į vieną keptuvę. Jeigu valgytojų daug, tai ir keptuvių reikės atitinkamai daugiau.
Receptas nuostabus savo paprastumu, skoniu ir nauda. Kepenėlėse daug mums reikalingų vitaminų. Skanu valgyti ir karštas, ir šaltas, kaip užkandį. Išbandykite. :)